Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon blir innehållsdirektör på MTG

Publicerad: 11 april 2017, 06:11

Karolina Stallwood får den nyinrättade rollen som innehållsdirektör, vilken ger henne ett samlat ansvar för egenproduktioner, tablåer och inköp.

Ämnen i artikeln:

MTGKarin Stjärne

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I samband med att MTG:s programdirektör Karin Stjärne i slutet av januari beslutade sig för att lämna MTG efter 16 år bestämdes också att rollen skulle göras om – samt att en ny tjänst som innehållsdirektör skulle inrättas.

Nu står det klart att Karolina Stallwood, i dag tablå- och inköpschef för alla MTG Sveriges fri-TV-kanaler, kliver på uppdraget.

I sin nya roll kommer Stallwood att ansvara för alla egenproduktioner, tablåer och inköp för både TV-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10 samt den reklamfinansierade streamingtjänsten Viafree.

”Jag har fått mitt drömjobb och det ska bli fantastiskt kul att få driva och utveckla programsatsningarna på våra tv-kanaler och på Viafree. Det blir en spännande utmaning och mitt fokus kommer vara att ge våra tittare bättre och bättre upplevelser på alla plattformar”, säger Karolina Stallwood som tillträder omgående.

Karolina Stallwood rapporterar till MTG Sveriges vd Anders Jensen och tar plats i MTG Sveriges ledningsgrupp.

Relaterat innehåll

MTG:s programdirektör slutar

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev