Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon blir chefredaktör för veckorevyn.com

Publicerad: 28 Juni 2016, 05:56

Irena Pozar blir chefredaktör för veckorevyn.com. Karolina Olovsson fortsätter som chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen VeckoRevyn. Foto: Pressmaterial

Tjejtidningen får ytterligare en chefredaktör. Irena Pozar går in som chefredaktör för Veckorevyns sajt, medan Karolina Olovsson fortsätter att leda arbetet med tidningen.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Veckorevyn går från en chefredaktör till två. In kliver Irena Pozar som chefredaktör för sajten.

”Det känns så himla roligt. Jag brinner enormt för, och tror på, kraften i unga tjejer, så det känns fantastiskt att få vara med och utveckla veckorevyn.com. Vi ska bli det självklara valet online för tjejer som vill inspireras, tröstas, peppas och engageras”, säger Irena Pozar i ett pressmeddelande.

I dag arbetar Irena Pozar som social media manager på Bonnier Tidskrifter Digitala medier. Tillsammans med Karolina Olovsson, som varit chefredaktör för Veckorevyn sedan 2014, ska hon nu leda Veckorevyn. Irena Pozar tar över chefredaktörskapet för veckorevyn.com och Karolina Olovsson fortsätter som chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen.

”Att driva Veckorevyn framåt som en duo känns superbra! Vi har varit unga tjejers bästa vän i många år och när vi nu expanderar och storsatsar digitalt, såväl på webben som i sociala medier, är det bara självklart att vi även förstärker redaktionen”, säger Karolina Olovsson i en kommentar.

År 1935 kom det första numret av Veckorevyn. Amelia Adamo, Emma Hamberg, Charlotta Flinkenberg och Ebba von Sydow är exempel på några av tidningens tidigare chefredaktörer. I dag når Veckorevyn 90 000 läsare per utgåva, enligt Orvesto 2016:1, och sajten har fler än 300 000 besökare.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.