Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon blir chef för Expressen Söndag

Publicerad: 3 Februari 2016, 07:22

Linda Grahn blir en av fyra redaktionella chefer på Expressen Magasin.


Ämnen i artikeln:

Anna-Clara WelanderExpressen Magasin

Linda Grahn har tidigare arbetat på Bonnier Tidskrifter och TV4 samt varit konsult på Expressen. Nu anställs hon på Expressen som redaktionell chef på Expressen Magasin.

”Expressens magasin har gjort ett rekordresultat, det går väldigt bra för oss. Nu organiserar vi om för att få ännu mer kraft i de nya digitala satsningarna, bland annat magasin-TV”, säger Anna-Clara Welander, affärsområdeschef för Expressen Magasin, i ett pressmeddelande.

I tjänsten ingår redaktörsansvar för Söndag, men också ansvaret för magasinen Min hälsa, Allt om LCHF, TV-tidningarna och Korsord.

Linda Grahn kommer att arbeta tillsammans med Kerstin Thornström, Ulrika Nordlinder och Maria Nylén, som är de andra tre redaktionella cheferna på Expressen Magasin.

Under det senaste året har omkring 70 journalister anställts av Expressen, varav tio rekryterats efter årsskiftet:

”Vi genomför stora redaktionella satsningar och söker egentligen hela tiden efter kompetenta medarbetare, det är ett ständigt pågående arbete”, säger Lina Modin, administrativ redaktionschef på Expressen, i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.