Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon blir Aftonbladet och Telias korre i Silicon Valley

Publicerad: 27 Augusti 2015, 17:07

I flera år har hon jobbat med att bevaka medier för SVT och Sveriges Radio. Nu ska Katarina Andersson bevaka vad som händer i Silicon Valley för Aftonbladet och Telia.


Ämnen i artikeln:

branded contentAftonbladetTelia

För ett år sedan pratade Aftonbladets publisher Jan Helin om att tidningen hade ett samarbete på gång med Telia inom ramen för Partnerstudion. Det gick ut på att parterna tillsammans skulle bevaka utvecklingen i Silicon Valley.

Nu är korrespondenten på plats. Det är Katarina Andersson som närmast kommer från Sveriges Television där hon jobbat som mediereporter på nyhetsredaktionen. Innan dess jobbade hon med Medierna i P1.

Det ska bli otroligt spännande att rapportera från Silicon Valley. Idéerna som föds och utvecklas där är hisnande, galna, briljanta och mest spännande av allt de påverkar och styr en hel värld. Jag vill berätta om hur de digitala innovationerna påverkar våra liv i grunden och om människorna bakom. Jag är otroligt nyfiken på alla de som klarar av att tänka utan gränser, som bara kör och till slut gör det omöjliga möjligt, säger Katarina Andersson i ett pressmeddelande.

Bevakningen från Kalifornien är en del av Aftonbladet och Telias gemensamma satsning Digitala Livet. Den ska enligt Tobias Waldefeldt Lindner, ansvarig för Telia-samarbetet på Aftonbladets Partnerstudio i ett pressmeddelande: ge alla användare en framåtlutad och initierad bevakning av en av vår tids största frågor digitaliseringen av samhället.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.