tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon är ny program- och utvecklingschef på MTG

Publicerad: 4 maj 2017, 06:18

Camilla Rydbacken blir ny program- och utvecklingschef för MTG Sverige.

Camilla Rydbacken, i dag operativ innehållschef på Nordisk Film TV, tillträder den 1 juni som program- och utvecklingschef på MTG.

Ämnen i artikeln:

TV10TV8MTGTV6TV3

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I sin nya roll får Camilla Rydbacken ansvar för alla MTG Sveriges egna produktioner på TV3, TV6, TV8 och TV10 samt på streamingtjänsten Viafree.

”MTG är ett bolag som jag tycker har både snabbhet och mod vilket är fantastiska förutsättningar när man jobbar med att utveckla tv-innehåll. Dessutom delar vi visionen att skapa historier med starka karaktärer som lämnar ett avtryck. Matchningen känns helt enkelt perfekt och har gjort att jag inte kunnat motstå möjligheten att återvända till kanalsidan i tv-branschen”, säger Camilla Rydbacken som tidigare bland annat varit på Discovery Networks Sweden.

Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG Sverige och den som Camilla Rydbacken kommer att rapportera till, kommenterar rekryteringen:

”Camilla är en topprekrytering och jag är väldigt glad att välkomna henne till MTG. Hennes gedigna branscherfarenhet och breda kompetens gör henne perfekt för uppdraget. Detta kombinerat med hennes syn på historieberättande och känsla för vad som engagerar publiken, oavsett plattform, passar exakt med hur vi vill fortsätta utveckla och säkerställa det bästa innehållet för våra kanaler och för Viafree.”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev