tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon är ny digital redaktionschef på Aller media

Publicerad: 20 april 2017, 04:55

Jenny Holmqvist, nytillträdd redaktionschef på Aller medias digitala redaktion i Stockholm.

Jenny Holmqvist, tidigare webbredaktör för Expressens sajt Allt om Resor, går till Aller media och får där ansvar för mediehusets onlinereportrar samt det innehåll de skapar.

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


”Det ska bli spännande att få vara en aktiv del av Aller medias digitala framtid. Jag ser fram emot att tillsammans fortsätta skapa innehåll i framkant och utveckla några av Sveriges starkaste och roligaste livsstilssajter”, säger Jenny Holmqvist, digital redaktionschef på Aller media, i ett pressmeddelande.

Jenny Holmqvist har en bakgrund från Expressen. Bland annat som nöjeschef för Expressen.se och senast som webbredaktör för sajten Allt om Resor. Utöver det har hon varit aktiv i utvecklingsarbetet av Expressens magasinssajter.

Hösten 2015 omorganiserade Aller media sin digitala verksamhet i Stockholm. En renodlat digital redaktion med fokus på varumärken som ELLE, Café, MåBra startades. Lite mer än ett år senare stod det klart att företaget planerade att bygga upp en ny digital redaktion också i Malmö för att stärka Aller medias familjevarumärkens digitala journalistik.

Som ett led i den digitala satsningen rekryteras ny Jenny Holmqvist som redaktionschef på Aller medias digitala redaktion i Stockholm. Rollen ger henne ansvar för Aller medias onlinereportrar och det innehåll de skapar.

”Med sin gedigna bakgrund inom nöjes-, nyhets- och featurejournalistik är Jenny helt rätt person för det uppdraget”, säger Jens Stenberg, digital innehållschef på Aller media.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev