Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag01.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon är Mittmedias nya kulturchef

Publicerad: 10 Oktober 2016, 06:21

Cecilia Ekebjär, tillträdande Kulturchef på Mittmedia. Foto: Pressbild

Cecilia Ekebjär tar över rollen som kulturchef för Mittmedia efter Gunilla Kindstrand.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

”Jag är jätteglad över förtroendet att fortsätta utveckla kulturjournalistiken i Mittmedia. En gemensam bas ger mer och bättre kulturmaterial till vår publik och gör det möjligt för kulturredaktörerna, som kan och har förståelse för sina specifika regioner, att verka ännu mer lokalt. Det är i den lokala journalistiken vi ska fortsätta att ha vår grund men inte utan att också vara utblickande”, säger Cecilia Ekebjär, som tillträder den 1 november.

Cecilia Ekebjär ska kombinera hennes nuvarande uppdrag som kulturredaktör för Dalarnas Tidningar med uppdraget som kulturchef för hela Mittmedia. Hennes nya roll innebär ett övergripande ansvar för att tillsammans med kulturredaktörerna leda arbetet med och utveckla den gemensamma kulturjournalistiken.

”En bra kultursida för mig ger nya ingångar, förklarar sammanhang, ger analys och fördjupning och är folkbildande”, säger Cecilia Ekebjär.

Anders Ingvarsson, chef gemensam redaktion, blir den Cecilia Ekebjär rapporterar till:

”Arbetet med att utveckla den lokala kulturbevakningen fortsätter och vi ska se till att utnyttja de resurser och kompetenser som Mittmedia har på bästa sätt. Här blir Cecilia Ekebjär en nyckelperson för Mittmedia.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.