Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hjörne: Vi har alla möjligheter att lyckas

Publicerad: 24 Maj 2016, 04:23

Vi är övertygade om att vi har alla möjligheter att lyckas! Det skriver Stampens huvudägare Peter Hjörne i dagens GP med anledning av att koncernen i går lämnade in en ansökan om rekonstruktion.


Ämnen i artikeln:

Peter HjörneStampen

Exakt hur rekonstruktionen kommer att se ut vet vi inte. Men ett vet vi, och det är att redaktionerna och annonsavdelningarna kommer att arbeta vidare, tidningarna kommer att tryckas och distribueras och våra läsare kommer att få sina nyheter som vanligt.

Peter Hjörne skriver en kolumn i dagens GP där han ännu en gång förklarar att enligt honom så fungerade hans och dåvarande vd:n Tomas Brunegårds strategi bra fram till 2012 då strukturomvandlingen och digitaliseringen accelererade på ett sätt som jag tror att få hade förutsett.

Läget är prekärt. Men det är inte kört är budskapet. Han avslutar kolumnen så här: Vi hoppas att våra läsare, annonsörer, kunder och leverantörer stöttar oss genom processen. Ni är viktiga för oss! Vi hoppas och tror att vi är viktiga för er! Och vi är övertygade om att vi har alla möjligheter att lyckas!

Stampen ansöker om rekonstruktion

Ämnen i artikeln:

Peter HjörneStampen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.