Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hemmets Journal lanserar hälsopodd för kvinnor 50+

Publicerad: 17 januari 2018, 11:33

I Hälsojournalen intervjuar Hemmets Journals hälsoredaktör, Malin Gavelin, experter inom olika områden.

Ambitionen är att kvinnor som passerat 50 år ska få sina hälsofrågor besvarade i Hemmets Journals nya podcast Hälsojournalen.


”Förmodligen är vi ensamma om att helhjärtat fokusera på hälsofrågor för mogna kvinnor. Det känns som ett självklart steg i vår satsning på olika plattformar och jag har stora förhoppningar om att Hälsojournalen blir en succé hos våra hängivna och engagerade läsare”, säger Håkan Ström, chefredaktör på Hemmets Journal.

För intervjuerna i podcasten står tidningens hälsoredaktör Malin Gavelin. Hon kommer att bjuda in gäster med olika expertområden. Förhoppningen är att experterna ska kunna ge svar på frågor som rör allt från klimakteriet till inkontinens.

Podcasten riktar sig, precis som Hemmets Journal, till den mogna kvinnan. De läsare som inte redan är bekanta med poddradio-formatet erbjuds hjälp att komma igång med lyssnandet genom en teknikskola i flera delar som kommer att publiceras tidningen.

Första avsnittet av Hälsojournalen går att lyssna på där poddar finns.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.