Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag23.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hela Skåne till reträtt

Publicerad: 15 augusti 2012, 05:43

Annonspaketet Hela Skåne ska nu enbart sikta in sig på marknaden i Skåne. Samtidigt startar Sydsvenskan säljkontor i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Hela SkåneSydsvenskan

Eftersom Skånemedia har beslutat att lägga sin riksförsäljning på Mediekompaniet kommer Hela Skånes rikskontor i Stockholm att avvecklas. Vi ska nu helt fokusera på vår starka hemmamarknad, Skåne, säger Robert Bäcklin, vd för Hela Skåne i ett pressmeddelande.

En stor anledning till förändringen är försäljningen av Skånemedia till Gota Media. De har sin riksförsäljning hos Mediekompaniet. Bolaget sköter nu den försäljningen för alla skånska dagstidningar utom Norra Skåne.

Skåne är en viktig marknad och en av de befolkningsmässigt största regionerna. Därför är jag övertygad om att våra kunder kommer att uppskatta att vi nu kan hjälpa till med att nå denna viktiga del av Sverige, säger Magnus Wretbrin, försäljningsdirektör på Mediekompaniet.

Som en konsekvens startar Sydsvenskan ett kontor i Stockholm. Ansvarig blir Anna Ericson som sedan januari varit försäljningschef på Hela Skånes Stockholmskontor.

Ämnen i artikeln:

Hela SkåneSydsvenskan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.