Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hela Skåne öppnar ”ambassad” i Stockholm

Publicerad: 9 Mars 2009, 15:54

Det nya annonspaketet Hela Skåne slår på stort och öppnar en ambassad i Stockholm. Via den ska omkring 70 procent av paketets omsättning komma.


Ämnen i artikeln:

Hela Skåne

Hela Skånes vd Robert Bäcklin räknar med att omsätta 200 miljoner i år. Än så länge är det framför allt Sydsvenskan som gänget säljer på, och Citytidningarna i Skåne.

Helsingborgs Dagblad är kvar i Stormarknadspress året ut och de mindre tidningarna i Skånemedia, Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda, finns kvar i Land & Rike till i höst.

”Ambassaden” är inrättad på Östermalm och har ett tiotal medarbetare, de flesta säljare. När verksamheten är i full gång ska Hela Skåne sälja på alla kanaler och omsätta 300 miljoner. Huvudmålgrupp är mediebyråer, reklambyråer och storannonsörer.

Från vänster: Marcus Surtén, Anita Gustafsson, Benny Bergenstråhle, Robert Bäcklin, Annika Strand, Calle Hessel, Niklas Junhager. Sittande: Thomas Johansson, Anna Trötschel.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Hela Skåne

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.