Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

HD-Sydsvenskan utökar satsningen på gratistidningar

Publicerad: 9 September 2014, 07:54

Som Medievärlden Premium avslöjade i augusti kommer HD-Sydsvenskans gratistidning Hallå få fler utgivningsorter och City bli hemburen en dag i veckan.


City blir hemburen en gång i veckan i Malmö, Lund och i tätorterna i Staffanstorp, Burlöv och Svedala. Den kommer att distribueras på torsdagar, tillsammans med Sydsvenskan på morgonen och som hemburen dagtid till icke-prenumeranter.

Den hemburna gratistidningen Hallå får nya utgivningsorter från 24 september: Vellinge, Kävlinge och Lomma. Tidningen distribueras onsdagar/torsdagar och distribueras av Tidningsbärarna.

”Vana Cityläsare kommer känna igen sig i den hemburna tidningen. Den är lokal, angelägen och ung i sinnet som City alltid varit. Men torsdagstidningen kommer vara mer både bredare och ännu mer lokal. Den kommer ge läsning för alla Malmö-Lundabor, som varje vecka får möta intressanta skåningar och lokala profiler, och få tips och guider till vad som händer i våra städer. Torsdagstidningen kommer också att distribueras via tidningsställ som vanligt”, säger Lena Philipson, redaktionschef för City i ett pressmeddelande.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.