Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Har du tröttnat på Ipad, Fredrik Strömberg?

Publicerad: 4 Maj 2011, 10:50

Fredrik Strömberg slutar som konceptansvarig för Mag+ på Bonnier Tidskrifter och kommer i framtiden att ägna sig åt de publicistiska delarna av den digitala medievärlden.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Nej, och det är inte så att jag byter jobb. Jag har under den här tiden haft två jobb och nu väljer jag att ägna mig åt innehållsdelarna av den anledningen att jag tycker det är roligare. Jag vill jobba mer hands on med digitala magasin på utgivarsidan. Det finns för mycket kul där för att jag ska vilja missa det.

Vad är du mest nöjd med att ha åstadkommit när det gäller Mag+?

Jag är nöjd med att vi lyckats sätta ett kraftfullt digitalt verktyg i händerna på publicisterna och att vi lyckats med att inte knäcka deras ryggar med för hög teknisk svårighetsgrad och höga kostnader. Resultatet motsvarar den vision vi hade. Det är jag väldigt nöjd med.

Vad händer nu?

Det är inte riktigt klart vem som tar över efter mig eller exakt när det blir. Jag ska också vara pappaledig under hösten men har kapabla kollegor runt mig. Det finns ingen dramatid i det här. Det är mer ett vägval jag valt att göra.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.