Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hanna Malmodin rekryteras till Ekot

Publicerad: 19 september 2017, 06:01

Hanna Malmodin. Fotograf: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Ekonomijournalisten Hanna Malmodin lämnar SVT Nyheter för att bli reporter på Ekot samt programledare för Ekonomiekot Extra.


Ämnen i artikeln:

SVTTV4Dagens IndustriExpressenEkot

Hanna Malmodin har en gedigen erfarenhet som ekonomijournalist. Bland annat från Ekot, Dagens Industri, Expressen, TV4 och nu senast SVT Nyheter.

Anders Billing, chef för ekonomigruppen på Ekot, kommenterar värvningen:

”Hanna Malmodin är en fullfjädrad etermediejournalist och rutinerad programledare, och samtidigt en erfaren ekonomijournalist. Hon kommer att vara ett stort tillskott för Ekots ekonomibevakning.”

Ekots Ekonomigrupp, som Hanna Malmodin förstärker, består i dag av tolv reportrar. I samband med att Hanna Malmodin tillträder kliver hon också in som programledare för Ekots podd/helgprogram Ekonomiekot Extra.

”Det känns väldigt roligt att få den här chansen och jag hoppas att fler upptäcker Ekonomiekot Extra som är ett rappt och insatt ekonomiprogram som har något för alla”, säger Hanna Malmodin i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.