onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han tar över VVS-Forum och Elinstallatören

Publicerad: 11 september 2017, 07:29

Fredrik Karlsson värvas från Ny teknik för att ta över VS-Forum och Elinstallatören.

Fredrik Karlsson är ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Installatörsföretagens branschtidningar VVS-Forum och Elinstallatören. Han tillträder i november.


Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Sedan årsskiftet har Elinstallatören och systertidningen VVS-Forum en gemensam chefredaktör. Med anledning av förändringen och sammanslagningen av redaktionerna avgick Henrik Nygård i våras som chefredaktör. Nu har hans efterträdare utsetts:

”Vi är mycket nöjda med rekryteringen. Fredrik Karlsson har precis den erfarenhet som behövs för att leda och utveckla våra tidningar”, säger Gunilla Argården, affärsområdeschef på Installatörsföretagen, som står bakom de båda tidningarna.

De senaste sex åren har Fredrik Karlsson arbetat som redaktör på Ny Teknik. Dessförinnan har han varit chefredaktör på tidningen Byggvärlden.

”Efter tio år på samma förlag är jag redo för en ny utmaning och ser mycket fram emot det spännande uppdraget. Det handlar om en klassisk chefredaktörsroll där jag ska leda arbetet internt och representera tidningen utåt. Dessutom i byggbranschen som jag bevakat tidigare”, säger Fredrik Karlsson, som från och med november leder tidningarnas gemensamma redaktion.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev