tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han tar över Verbum

Publicerad: 19 september 2017, 06:25

Fredrik Lanerfeldt, ny vd för Verbum AB.

Fredrik Lanerfeldt är ny vd för mediehuset Verbum AB, som är en del i koncernen Berling Media. Verbum ger bland annat ut Kyrkans Tidning och Sändaren.


Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I dag arbetar Fredrik Lanerfeldt som Digital Business Director på Handelshögskolan i Stockholm Executive Education. I den rollen har hans ansvar varit att utveckla hur man kan digitalisera utbildningar och seminarier. Tidigare har Fredrik Lanerfeldt arbetat många år inom Bonnierkoncernen där han haft flera nyckelpositioner.

”Det känns fantastiskt roligt att komma till Verbum. Jag känner en stor respekt för verksamheten, där det finns en gedigen kompetens och ett starkt engagemang. Det finns många spännande möjligheter i en sådan organisation som Verbum”, säger Fredrik Lanerfeldt, som tillträder den 18 oktober.

Verbum AB ingår i mediekoncernen Berling Media. Verbum ger ut teologisk litteratur samt tidningarna Kyrkans Tidning och Sändaren. Kyrkans Tidning är Verbums största produkt. Den startade 1982 och finns i dag både som papperstidning och som webbtjänst.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev