torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han tar över LRF:s Land-titlar

Publicerad: 5 september 2017, 05:47

Joel Linderoth. Foto: John Guthed

Joel Linderoth är ny publisher för Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk.

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


LRF Media omorganiserar just nu i den redaktionella ledningsgruppen.

I går stod det klart att Land Lantbruk och Land Skogsbruks chefredaktör Lena Johansson lämnar sitt uppdrag för att kliva på den nyinrättade tjänsten som politisk chefredaktör. Och nu presenteras Joel Linderoth som ny publisher och ansvarig utgivare för Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk.

”Det känns väldigt spännande att få ta ett grepp om hela Land-familjen, särskilt när det gäller gränssnittet mellan innehåll och intäkter”, säger Joel Linderoth, i dag digital chefredaktör för Land.se.

Joel Linderoth kom till Land i oktober förra året. Hans uttalade uppdrag när han tog över det digitala chefredaktörskapet var att ansvara för Lands närvaro och utveckling i digitala och sociala kanaler. Nu ska han jobba med ytterligare två av LRF Medias varumärken:

”Att få jobba med alla tre varumärkena känns fantastiskt spännande. Jag känner Land bäst men är väldigt nyfiken på vad vi kan göra med Land Lantbruk och Land Skogsbruk, där finns en väldig kompetens som det ska bli kul att lära känna mer.”

Innan Joel Linderoth kom till Land arbetade han som digital utvecklingsredaktör på Expressen. Dessförinnan hade han bland annat varit på DN, SvD, Forma och Bonnier.

Läs också

Land Lantbruk tillsätter politisk chefredaktör

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev