Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han tar över Laholms Tidning

Publicerad: 6 mars 2017, 07:53

Kristianstadsbladets förre chefredaktör Lars Bernfalk blir publisher på Laholms Tidning.


Lars Bernfalk lämnar jobbet som producent på P4 Östergötland för att ta över ledningen för Laholms Tidning efter Lars Sjögren som nu är biträdande publisher på Skånska Dagbladet.

– Mitt nuvarande jobb är fantastiskt kul, men jag känner att jag vill ha lite mer frihet och ta lite större ansvar. Också jobba mer med helheten, säger Lars Bernfalk till Kristianstadsbladet. En tidning som han lämnade 2010 för jobbet som kanalchef på Sveriges Radio Jönköping.

– Det är lite coolt att det är ett eget litet bolag som inte ingår i en större koncern. Det kommer framför allt handla om att göra superlokal journalistik.

Han börjar på sitt nya jobb senast första juni.

Laholms Tidning gick ner i printfrekvens från årsskiftet. Från att ha varit en sexdagarstidning kommer nu printupplagan ut tisdagar, torsdagar och lördagar. Övriga dagar kommer den som e-tidning. Upplagan senaste TS-mätningen var 2 500 ex.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News