Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han går in som chef för Mittmedias största nyhetsdesk

Publicerad: 18 Maj 2017, 10:39

I slutet av sommaren blir Erik Sjölander, i dag deskchef för Mittmedias desk i Västernorrland, chef för Mittmedias gemensamma desk för tidningarna i Västmanland och i Stockholmsregionen. Han vikarierar för Nergiz Nora Westerbergh.


Västmanland och Stockholmsregionen nya gemensamma desk varit igång i drygt en månad. VLT:s ställföreträdande ansvariga utgivare Nergiz Nora Westerbergh är deskchef. Men i slutet av sommaren går hon på föräldrarledighet. Då hoppar Erik Sjölander in i hennes ställe:

”Den nya desken i Västmanland och Stockholmsregionen har fått en mycket bra start, tack vare duktiga medarbetare och tack vare Nergiz Nora Westerberghs kloka ledarskap. Det känns tryggt att Erik Sjölander kommer att vikariera för henne. Erik är en synnerligen skicklig deskchef, han är en erfaren ledare, en god strateg och säker i publicistiska frågor”, säger Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.

Erik Sjölander arbetar i dag som deskchef för Mittmedias desk i Västernorrland. Tidigare har han bland annat varit nyhetschef på Allehanda.se, Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda. Sedan ett år tillbaka är han också ordförande för Publicistklubben Södra Norrland.

”Det kommer bli både spännande och roligt! Stockholm Västmanland är Mittmedias största region med många titlar. Nergiz Nora Westerbergh gör ett strålande jobb och det kommer bli en stor utmaning att vikariera för henne. Men efter ett år som chef över Västernorrlands fantastiska deskgäng känner jag mig väl förberedd”, säger Erik Sjölander.

Läs också

Mittmedia startar ny stordesk

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.