Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han blir ny redaktionschef på GT

Publicerad: 15 December 2015, 11:30

Andreas Andersson blir ny redaktionschef på Göteborgs-Tidningen. Han tillträder sin tjänst i början av februari.


Ämnen i artikeln:

GT

Jag ser fram emot att vara med och driva utvecklingen av GT tillsammans med ett vasst och hungrigt team av begåvade journalister, säger Andreas Andersson i ett pressmeddelande.

Andreas Anderssons uppgift blir att ta ett helhetsgrepp kring redaktionella frågor och ansvara över det planerade nyhetsarbetet på GT.

Själv kom Andreas Andersson till tidningen vintern 2007. De senaste åren har han arbetat som editionschef för Expressens riksredaktion med ansvar för GT/Källsposten och som editionschef för Expressen print.

Andreas stora erfarenhet av nyhetsarbete kombinerat med ett tydligt kommersiellt tänk kring print kommer tillföra mycket till oss på redaktionen.” säger chefredaktör Sofia Dahlström i en kommentar och fortsätter:
”Vi står inför nya utmaningar där vi GT måste förflytta positionerna i alla kanaler. Jag är väldigt glad att Andreas är med oss på den resan.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

GT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.