tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han blir försäljningsdirektör på TV4

Publicerad: 24 augusti 2017, 07:46

Rikard Sjöberg ny biträdande försäljningsdirektör på TV4. Foto: TV4

TV4:s försäljningschef Rikard Sjöberg blir chef för försäljningsavdelningens kundorganisation på TV4-gruppen. Han efterträder Fredrik Lamotte.

Ämnen i artikeln:

TV4TV4-gruppen

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


”Rikard har haft en central roll i många av våra större affärer och för genomförandet av de stora förändringar som TV4:s säljorganisation och produktflora genomgått under de senaste åren. Han har en unik förståelse för och insikt i marknadens behov, och utgör också en stark röst för att föra dessa behov tillbaka till säljorganisation och agera på dem. Jag är väldigt glad att Rikard tar sig an det här uppdraget”, säger Malin Häger, försäljningsdirektör TV4-Gruppen.

Rikard Sjöberg är i dag försäljningschef på TV4. Tidigare har han bland annat varit mediebyråansvarig, förhandlingsansvarig och chef för strategi och projektledning inom affärsstödsenheten.

Tillträder gör Rikard Sjöberg den 1 september. Men redan nu tar han plats i säljledningen.

”Det här är ett otroligt kul och spännande uppdrag. TV4 är en trygg och stabil samarbetspartner och leverantör för Sveriges alla annonsörer. Målet är att vi med den tryggheten och stabiliteten i grunden ska fortsätta vidareutveckla våra produkter och lösningar tillsammans med våra kunder, att vi ska bli ännu bättre på att snabbt uppfatta våra kunders behov och agera på det, och att leverera de lösningar som annonsörerna behöver”, säger Rikard Sjöberg, som tillträder den 1 september.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev