Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han blir digital chef på Egmont

Publicerad: 21 mars 2017, 08:56

Thomas Eriksson, Egmont.

Egmonts digitala förlagsredaktör Thomas Eriksson blir digital chef.


Ämnen i artikeln:

Thomas ErikssonEgmont

I början av 2015 rekryterades Thomas Eriksson som digital förlagsredaktör till Egmont. Eriksson kom då närmast från Schibsted, där han bland annat haft rollen som nyhetsredaktör på Aftonbladets onlinedesk samt varit med och startat nyhetstjänsten Omni.

Som digital förlagsdirektör har Thomas Eriksson lett en digital webbredaktion som bland annat har hand om flera av Egmonts sajter.

Nu står det klart att Thomas Eriksson tar över ansvaret för Egmont Publishings digitala btb-verksamhet som består av ett 20-tal personer inom de tre områdena redaktion, annons och utveckling.

”Jag känner mig stolt och ödmjuk inför uppdraget att leda detta fantastiska gäng. Vi har kommit långt i vår digitala utveckling, men har samtidigt massor kvar att göra”, säger Thomas Eriksson i ett pressmeddelande.

Thomas Eriksson är också ordförande i Sveriges Tidskrifters nya arbetsgrupp som ska ta fram branschens riktlinjer för native-annonsering.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Thomas ErikssonEgmont

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News