Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag23.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han blir deskchef för Mittmedia Västernorrland

Publicerad: 10 maj 2016, 06:36

I Mittmedias nya organisation i Västernorrland blir Erik Sjölander deskchef.


I den länsövergripande organisationen i Västernorrland, som har en gemensam nyhetsdesk i Sundsvall, ingår Sundsvalls Tidning, Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda.

Det känns oerhört kul och spännande att få skapa och leda en nyhetsdesk som nu får mycket större kapacitet än tidigare. Vi kommer att ha möjlighet att både kraftsamla och fördela det snabba nyhetsarbetet på ett sätt som inte varit möjligt tidigare, säger Erik Sjölander.

Den nyinrättade tjänsten han tilldelats ger honom ett helhetsansvar över organisationens digitala leverans.

Utmaningarna i min nya roll blir att skapa en desk som varje dag lever upp till publikens förväntningar. Det ställs höga krav på digital journalistik 2016, och så ska det vara. Vårt jobb är att leverera och vara nummer ett för vår publik.

Erik Sjölander är i dag nyhetschef på Allehanda.se, Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda. Dessförinnan jobbade han som webbredaktör på Aftonbladet. Inom Mittmedia har han tidigare bland annat haft rollen som digital redaktör.

I slutet av april valdes Erik Sjölander till ny ordförande för Publicistklubben Södra Norrland.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.