Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han blir chef för TV4:s talangnätverk

Publicerad: 30 Maj 2016, 07:27

Sanny Ekstrand tar över som chef för TV4:s talangnätverk ENT efter Maria Wiss.


Den tillträdande chefen för TV4-Gruppens talangnätverk har lång erfarenhet inom digitala medier. I dag arbetar Sanny Ekstrand som affärsrådgivare på Bonniers videoallians Woo och dessförinnan har han haft rollen som försäljningschef för United Screens samt TV4 Digitala medier.

”Det ska bli ett otroligt kul att komma in i det vassa och växande ENT-teamet, i arbetet med att ge talanger och partners nya möjligheter och format att växa i”, säger Sanny Ekstrand i ett pressmeddelande.

ENT lanserades förra sommaren och uppdraget är att utveckla ny talang, format, innehåll och affärer på olika digitala plattform. I dag ingår ett 50-tal profiler i nätverket, bland annat humor- och musikgruppen De Vet Du, instagramstjänorna Språk för alla, gamingprofilen Tejbz och Liam Pitts.

”I Sanny får ENT en ledare med djup förståelse för de digitala affärsmodellerna och det nya medielandskap där rörlig bild i olika former blir en ännu större del av både användarnas och annonsörernas vardag”, säger Carola Lundell, chef för tillväxtaffärer TV4-Gruppen, i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.