Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han blir chef för SR Stockholm

Publicerad: 15 September 2015, 09:18

Andreas Miller, nuvarande kanalchef för P4 Uppland, blir chef för P4 och P5 i Stockholm. Han efterträder Lotta Mossberg.


Efter nio år som kanalchef för Sveriges Radio Uppland och Sveriges Radios vetenskapsredaktion i Uppsala lämnar Andreas Miller sitt uppdrag för att istället bli chef för SR Stockholm som för tillfället är inne i ett större utvecklingsarbete.

”Omgörningen av SR Stockholm är ett stort och viktigt uppdrag för hela P4 och Sveriges Radio.  Det känns mycket inspirerande och kul att tillsammans med medarbetarna få skapa en vass och nära journalistik, som når ut på alla plattformar, både i de två lokala kanalerna och i P4 Extra och Vaken”, säger Andreas Miller i ett pressmeddelande.

Till SR Stockholm hör de lokala kanalerna P4 Stockholm och P5 STHLM. Även de rikssändande redaktionerna P4 Extra och Vaken ingår.

”Med sitt engagemang, driv och stora publicistiska intresse kommer Andreas Miller att bidra med trygghet, stabilitet och kraft. Han är van att leda stora redaktioner och bidrar också med nyfikenhet och en förmåga att kombinera vardagsverksamheten med långsiktiga och tydliga visioner”, säger Jakob Sillén, områdeschef Mälardalen i en kommentar.

Andreas Miller tillträder sin nya tjänst den 2 november.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.