måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han blir biträdande programdirektör på SR

Publicerad: 15 september 2017, 07:16

Michael Österlund. Sveriges Radio. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Tjänsten som Michael Österlund har utsetts till är nyinrättad och ger honom ansvar för innehållsproduktionen. Han kommer också att ingå i Sveriges Radios direktion.

Ämnen i artikeln:

Cilla BenköEkotSveriges Radio

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


”Jag är himla nöjd med att få in Micke med all sin kompetens i företagsledningen. Han är väl insatt i företagets större utvecklingsprojekt och har stort målinriktad fokus att Sveriges Radio ska vara fortsatt lika framgångsrikt och viktigt i folks vardag som vi är i dag”, säger SR:s vd Cilla Benkö.

I dag arbetar Michael Österlund som områdeschef för SVT Öst. Dessförinnan har han bland annat varit kanalchef i Västmanland, nyhetschef och utvecklingschef på Ekot, samt tillförordnad Ekochef.

”Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med och ta ansvar för den samlade innehållsproduktionen i Sveriges Radio”, säger Michael Österlund som tillträder måndagen 18 september.

Nu börjar sökandet efter en ersättare till Michael Österlund som områdeschef i Öst. Tills dess går Lena-Tideström Sagström, i dag stabschef i programenheten, in som tillförordnad.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev