Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag24.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han blir ansvarig utgivare för 24Journalistik

Publicerad: 4 September 2017, 11:21

Andreas Norinder har utsetts till ansvarig utgivare för 24 Journalistiks samtliga sajter. Foto: Samuel Slättman/24Kalmar

Andreas Norinder tar över som utgivare för koncernens alla sajter.


Ämnen i artikeln:

VLTGefle DagbladSveriges RadioBarometern

Från och med i dag är Andreas Norinder, tidigare nyhetschef för 24Kalmar, 24Nybro och 24Emmaboda, ansvarig utgivare för de elva nyhetssajter som drivs av 24Journalistik. Samtidigt blir han deskchef för den centrala redaktionen i Kalmar.

”De publicistiska frågorna är jätteviktiga för oss som nyhetsförmedlare och att få driva det arbetet framåt känns både viktigt och spännande”, säger Andreas Norinder i en kommentar.

Andreas Norinder har en bakgrund på Gefle Dagblad, Barometern, VLT och Sveriges Radio.

”Riktigt kul att vi får en person med erfarenhet och mycket ‘know-how’ på posten som ansvarig utgivare”, säger Jeanette Lindström, vd för 24Journalistiks ägarbolag Lindmark Media.

24Kalmar drog igång i oktober 2014. Därefter har bolaget expanderat och i dag driver det sajter på ett 10-tal orter. Nu senast startades 24Helsingborg och 24Halmstad. Och i höst väntar ytterligare expansion enligt ett pressmeddelande.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.