Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han är ny vd för TS Mediefakta

Publicerad: 8 December 2016, 10:10

TS Mediefaktas tillträdande vd Lars Björkman och avgående vd Maria Rosengren.

Lars Björkman tar över vd-posten för TS Mediefakta när Maria Rosengren lämnar.


”Jag ser fram emot att leda TS Mediefakta fortsatta utveckling av revisions- och certifieringstjänster anpassade för en modern och digital mediemarknad”, säger Lars Björkman, som styrelsen utsåg till ny vd för verksamheten i dag.

Lars Björkman, i dag ansvarig för affärsområdet digital nordic på TS Mediefakta, tillträder sin nya roll vid årsskiftet. Björkman har tidigare arbetat med affärsutveckling och haft flera andra vd-uppdrag.

Den nuvarande vd:n Maria Rosengren har kombinerat sin roll med uppdraget som chef för Kantar Sifos affärsområde employee research & consulting. Det uppdraget hoppas hon kunna ägna mer tid åt nu.

”Det har varit fyra fantastiskt utvecklande och roliga år på TS Mediefakta där vi har anpassat såväl organisation som tjänsteutbud för att harmonisera med marknadens behov och efterfrågan. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och jag är glad över att få lämna stafettpinnen till Lars Björkman”, säger Maria Rosengren, som behåller sin plats som ledamot i styrelsen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.