Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han är ny chefredaktör för Realtid

Publicerad: 3 Oktober 2016, 07:54

Staffan Erfors. Foto: Pressbild

I dag tillträder Staffan Erfors som chefredaktör och ansvarig utgivare på Realtid.se och undersajterna Karriär och Helg.


Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterStaffan Erfors

Den politiskt oberoende nyhetstidningen Realtid.se riktar sig till finansbranschen och har i dag omkring 50 000 unika besökare i veckan, enligt tidningens hemsida.

”För mig personligen är det extra roligt att få bevaka just de områden som är relevanta för Realtid.se:s läsare; jag har varit verksam som journalist i drygt tjugo år och har ett stort kontaktnät i finansvärlden. Och på ett personligt plan känns det äntligen som att jag kommer få nytta av min examen från Handelshögskolan i Göteborg” skriver Staffan Erfors på den egna sajten.

Staffan Erfors har varit verksam på Expressen och arbetat som chefredaktör för Kvällsposten 2002-2008. Tidigare har han varit programchef för TV3 och ZTV samt chefredaktör för Bonnier Tidskrifters Tidningen S. Han har också arbetat som kommunikationschef för Moderaterna i Stockholms läns landsting.

Målet Staffan Erfors satt upp inom ramen för sitt nya uppdrag är att Realtid.se ska bli nyhetsledande:

”Min ambition är att vi ska fortsätta på den inslagna vägen med en självklar och ständig strävan att bli bättre”, skriver den nye chefredaktören på Realtid.se. 

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.