Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Han är ny affärsutvecklingschef för LRF Media

Publicerad: 19 December 2016, 13:29

Johan Svensson, i dag affärsutvecklingschef på Berghs School of Communication, får samma roll på LRF Media i februari.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

LRF Medias vd Ann Henriksson kommenterar rekryteringen, som hon ser som ”ett kvitto på bolagets attraktionskraft” enligt ett pressmeddelande:

”Jag är glad att ha rekryterat Johan till oss och är säker på att han kommer att bidra med massor av spets, energi och driv i vår affärsutveckling. Johans fokus på kund och förmåga att se rätt trender och affärer kommer att vara en av nycklarna för oss i vår fortsatta resa.”

I februari i år ändrade LRF Media ändrar inriktning för att ”bli landsbygdens mediehus”. Under året har man också sålt flera av sina magasinstitlar.

”Jag attraheras av den tydliga inriktning som mediehusets varumärken nu tillsammans står för, och är övertygad om att det är grunden för många spännande koncept och samarbeten framåt. Det ska bli oerhört roligt att få vara med och leda arbetet att utveckla affärer för hela Sverige och framförallt inom det gröna näringslivet”, säger Johan Svensson som tillträder sin tjänst i februari.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.