Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han är Mittmedias nya administrativa redaktionschef

Publicerad: 16 augusti 2017, 05:33

Pasi Hiirikoski, administrativ redaktionschef för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen

Pasi Hiirikoski tar över rollen som administrativ redaktionschef i Mittmedias region Västmanland/Stockholm när Svante Grahn lämnar.


I början av året fick Svante Grahn, administrativ redaktionschef på Mittmedias tidningar i Västmanland, ett utökat uppdrag. Det var i samband med att Lillan Hedlund fick rollen som redaktionschef på Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen som Svante Grahns administrativa ansvar utökades till att gälla även titlarna i Stockholmsregionen.

Men nu, mindre än ett halvår senare, har Svante Grahn beslutat sig för att lämna Mittmedia.

”Att bryta upp har inte varit ett enkelt beslut. Men efter nio år som administrativ redaktionschef här är det dags att göra något annat”, säger Svante Grahn.

Ersätts gör han av Pasi Hiirikoski, som den senaste tiden arbetat som nyhetschef i Mittmedia sport.

”Jag är mycket glad över att Pasi har tackat ja till uppdraget. Han har exakt de egenskaper vi behöver. Han är en rutinerad och duktig journalist och en erfaren ledare. Dessutom har han enormt goda administrativa kunskaper. Pasi kommer att få en nyckelfunktion i den redaktionella ledningen för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen”, säger Daniel Nordström, utgivare och chefredaktör för Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen.

Pasi Hiirikoski beskriver det nya uppdraget som ”spännande, utmanande och roligt” i ett pressmeddelande.

”Tre givna nyckelord gällande min nya roll som administrativ redaktionschef för Mittmedia Västmanland/Stockholm. Jag har jobbat i branschen sedan 1986 och mestadels haft sport- och chefsroller där det journalistiska innehållet samt externa kundkontakter tillhört vardagen. Nu får jag fokusera på intern struktur, rutiner och kommunikation med alla mina kollegor i region Västmanland/Stockholm.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.