Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hallpressen väntar med betalmodell

Publicerad: 26 September 2013, 03:58

Någon betalmodell kommer inte Hallpressens läsare att möta innan nyår i alla fall. Men trafiksiffrorna ser bra ut enligt Lars Alkner, ansvarig för digitalredaktionen.


Ämnen i artikeln:

Hallpressen

I slutet av maj tog Jönköpings-Posten, Värnamo Nyheter, Smålänningen, Smålands-Tidningen, Tranås Tidning och Vetlanda-Posten klivet ut på nätet med sin nyhetsförmedling.

Då räknade Lars Alkner, Hallpressens redaktionschef och ansvarig för digitalredaktionen, med att det skulle bli digitala intäkter under hösten. Men nu har han ändrat sig.

Vi kommer inte att ta betalt i år. Nu handlar det om att driva upp trafiken.

Han vill inte avslöja några trafiksiffror men säger att de följer plan och ökar stadigt.

På sajten är delar av innehållet märkt med plus-utbud. Läsarna uppmanas att registrera sig, men det är inget måste för att få tillgång till texterna. Det ska inte heller tolkas som att Hallpressen bestämt sig för vilken modell som ska gälla när, eller om, det ska börja kosta att läsa på nätet.

Vi har inte tagit några beslut om vilken modell det blir. Eller ens om vi ska börja ta betalt på nätet. Det är inte säkert att det blir så, säger Lars Alkner.

Så blir Hallpressens nya digitala satsning

Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.