Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hallpressen startar granskningsnav

Publicerad: 22 Maj 2017, 05:09

Medieföretaget vill jaga klick med agendasättande journalistik. – Lyckas vi med det har vi gjort något riktigt bra, säger Hallpressens onlinechef Patricia Svensson.


Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Agendasättande journalistik är viktigare än någonsin i dessa tider när allt fler gör det enkelt för sig genom att göra tillvaron svart eller vit. Det menar ledningen för Hallpressens granskningsnav. Företaget har precis skapat en ny redaktion med ett helt digitalt fokus och en printredaktion. Dessutom har de också infört ett granskningsnav för fördjupande och granskande journalistik. Varje nyhetdesk har fått en agendareporter och de utgör tillsammans granskningsnavet.

– Det är väldigt viktigt för oss att jobba snabbt och ge en superservice till vår publik. Men lika viktigt är berättandet, analysen och fördjupningen som gör att man förstår sin samtid. Vår erfarenhet är att den journalistiken är väldigt uppskattad, säger Patricia Svensson till den egna tidningen.

Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.