Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hade Zlatan rätt när han sade att du var ful. Robert Laul?

Publicerad: 25 September 2009, 09:52

Mitt under en presskonferens utbrister Zlatan Ibrahimovic "Fy fan vad ful du är Laul" till Aftonbladets reporter. Nu har Aftonbladet gjort en film om händelsen.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Television

– Det råder delade meningar om det. Jag gillade mitt skägg, men ibland får man väl anpassa sig till verkligheten. Han hade en poäng.

Blev du ledsen?

– Direkt när han sade det blev det konstig stämning. Zlatan vet man inte var man har, och vi har ju en historia, så det blev en olustig känsla. Men med facit på hand blev det bra och vi har kunnat göra reklam på det, så jag är nöjd med helheten.

Hade han inte sett dig på länge vid den där presskonferensen?

– Jo, men vid det här tillfället var det en mixad zon och då kommer man mycket närmare. Jag står rakt framför honom, vi är utomhus och det är mörkt. Bakom sig har han en strålkastare som lyser rakt på mig och mitt skägg och ger en väldigt tydlig bild som får honom att spontant uttrycka sin ärliga åsikt.

Kändes det som att han sade det elakt eller kamratligt?

– Det är dilemmat, vi är inte alls kompisar, men när jag ser det känns det som att han kanske skojar.

Var han den första som sade något?

– Det märkliga med att ha skägg är att man alltid blir konversationens medelpunkt, någon psykolog borde undersöka det där. Alla, från vänner till fotbollstränare på officiella presskonferenser, har kommenterat skägget.

Var det roligt att göra filmen?

– Det var rätt kul, och annorlunda mot vad man gör dagligdags. Från början hade vi tänkt göra en trailer där jag och en kollega gick till barberaren och tog bort semesterskägget, men så dök det här tillfället upp. Det var faktiskt en som mailade och tyckte vi borde skicka in det som kortfilm till Göteborgs filmfestival.

Se filmen på Aftonbladet.se

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Television

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.