Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hade inte du drömjobbet, Pia?

Publicerad: 13 Januari 2009, 13:58

I intervjun i senaste Medievärlden sade Pia Grahn Brikell att hon hade sitt drömjobb. Nu lämnar hon det för att bli vd på reklambyrån Storåkers McCann.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Television

I intervjun i senaste Medievärlden sade Pia Grahn Brikell att hon hade sitt drömjobb. Nu lämnar hon det för att bli vd på reklambyrån Storåkers McCann.- Jo, det hade jag, och det är med vemod jag lämnar det. Men ibland får man erbjudanden man inte kan säga nej till, och då får man tänka om.  Är lönen bättre? – Ja, men det är inte det som är grejen.  Vad är grejen? – Det som motiverar mig är uppdraget och utmaningen. Allt är väldigt nytt och jag kan inte gå in på detaljer än, men dels att få jobba med Mikael Storåker och dels att få jobba på Storåkers McCann som är en av Sveriges absolut största och bästa reklambyråer med grymma kunder och medarbetare, och som dessutom ingår i en väldigt intressant grupp.

Axel Håkansson

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Sveriges Television

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.