Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Grävling förstörde hundens älgkamera

Publicerad: 7 September 2015, 06:28

Mittmedia sänder live från älgjakten med fem kameror synkade i en sändning. Den sjätte kameran sattes dock ur spel efter ett misstänkt bråk med en grävling.


Idag är det premiär för älgjakten i norra Sverige och Mittmedia har livekameror uppsatta i fem landskap: Jämtland, Ångermanland, Medelpad, Dalarna och Hälsingland.

Vi hade en sjätte kamera också, på en hund, men hunden hamnade i slagsmål med en grävling så kabeln gick åt skogen, säger Sundsvalls Tidnings chefredaktör Anders Ingvarsson.

Sändningarna går att se på alla Mittmedias sajter, antingen se var och en för sig eller i den gemensamma sändningen med expert och programledare från studion i Sundsvall.

Det finns tittare över hela landet som inte själva kan jaga, men som gärna följer jakten ändå. Det handlar också om att testa arbetsmetoder när vi har kameror på många lika ställen i Mittmedialand som bidrar till samma sändning.

Sändingarna startade klockan 6 och pågår till klockan 12 idag. Se dem här.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.