Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Gotlands Medias vd slutar

Publicerad: 21 Februari 2018, 06:34

Efter fyra år lämnar Carin Sjöberg vd-posten för mediehuset.


Ämnen i artikeln:

NTM

I februari 2014 tillträdde Carin Sjöberg som vd för Gotlands Media. Nu lämnar hon mediehuset för motsvarande post på Stureplansgruppens dotterbolag Stockholm City Conference Center AB. Det rapporterar Affärsliv Gotland.

Personalen informerades om hennes beslut i tisdags:

”Det har varit och är fantastiskt roligt att vara vd för Gotlands Media. Det är bara positiva saker som jag kan säga om mina år här”, sade hon under informationsmötet.

”Det är ingen hemlighet att medievärlden har det tufft, men jag tycker att vi lyckats gå igenom den resan på ett ganska bra sätt. Vi kan också se det i våra siffror och den utveckling som finns.”

Lennart Foss, koncernchefen för Gotlands Medias ägare NTM, kommenterar:

”Carin har gjort ett mycket gott jobb som vd, och jag tycker att det här känns tråkigt samtidigt som jag naturligtvis förstår henne och önskar henne lycka till.”

Något datum för när Carin Sjöberg slutar är inte bestämt, men det blir närmare sommaren. Rekryteringen efter hennes efterträdare har påbörjats.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NTM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.