Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Glömde fråga kommunen om lov

Publicerad: 4 November 2010, 08:11

UNT och hockeyklubben Almtuna kom överens om att byta namn på Gränby ishall till 24UNT Arena under resten av säsongen. Men man glömde fråga fastighetsägaren Uppsala kommun som nu sätter stopp för planerna.


Ämnen i artikeln:

UNT

Det var i måndags som det blev klart att Gränby ishall ska byta namn till 24UNT Arena. Enligt en intervju i UNT med UNT:s marknadschef Theo Blanco vill mediehuset stötta sporten både på elit- och ungdomsnivå samtidigt som UNT får möjligheten att synas mer.

Men Almtuna och UNT glömde fråga fastighetsägaren om lov och nu stoppar kommunen namnbytet, rapporterar TV4Nyheterna Uppsala.

Sten Larsson, idrottschef på Uppsala kommun, säger att kommunen inte har något principiellt motstånd mot ett namnbyte men att det måste ske i en dialog med kommunen.

Vi kan inte tillåta att en förening agerar ensam. Det finns många föreningar och behov uppe på Gränby ishall och ett namnbyte måste komma alla till godo. Därför tillåter vi inte ett namnbyte nu.

Förra året bytte Gränby ishall namn till Zellout Arena under Almtunas kvalspel.

Medievärlden har sökt Theo Blanco.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

UNT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.