Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

GD:s horoskop väcker ilska

Publicerad: 28 Augusti 2015, 11:10

Prenumeranten är less på dåliga spådomar hotar att säga upp tidningen.


Ämnen i artikeln:

Gefle Dagblad

Gefle Dagblad publicerade i onsdags en insändare av en något annorlunda karaktär. En besviken läsare förklarade att GD:s horoskop ger så dåliga prognoser att läsaren av upprördhet överväger att säga upp tidningen.

Signaturen kommer nog säga upp tidningen skriver: ”…till GD gällande ert horoskop som många gånger förutspår olycksdrabbade dagar. Ingen perfekt pepp inför en ny dag. Jag blir bara arg när jag på morgon frukosten läser horoskopet. Tänker då: Nu säger jag upp tidningen!”

GD:s chefredaktör Anna Gullberg svarar den besvikna prenumeranten: ”Horoskop är en ständig källa till förargelse. Ofta önskar jag att prognosen vore lite bättre för Vågen, mitt stjärntecken. Men när så inte är fallet så tröstar jag mig med att det är på skoj, och saknar vetenskaplig grund. Tyvärr är det den enda tröst jag kan ge. Och hopp om en bättre spådom för dig i morgon förstås.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gefle Dagblad

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.