Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Fritidsresor och Omni Resa i annonssamarbete

Publicerad: 12 November 2015, 12:23

Researrangören i långsiktigt samarbete med nya featuresatsningen.


Ämnen i artikeln:

FritidsresorOmni

I måndags skrev Medievärlden om lanseringen av Omnis nya featuresatsning Omni Resa. I dag meddelar Omni att nyhetstjänsten ingått ett årsavtal med Fritidsresor som annonsör.

Omni Resa tillför något helt nytt på resemarknaden. Inte minst sitter Omni på en väldigt intressant och framåtlutad målgrupp, säger Johan Ydring, Head of Media på TUI Nordic/Fritidsresegruppen i ett pressmeddelande.

I featuresatsningen finns resejournalistik från internationella och svenska medier samlat. Researrangören kommer att annonsera på Omni Resa hela nästa år och på alla artiklar som visas.

Omni är en innovativ produkt som ger nya möjligheter att annonsera med rätt budskap i rätt kontext. Vi hoppas förstås också att Omni Resa skapar ett nytt vanebeteende bland läsarna genom hur man både inspireras till resande och sedan kan prenumerera på tips för olika resedestinationer, säger Johan Ydring.

Under arbetet med utformningen av Omni Resa har utgångspunkten varit att ta fram en tjänst efter läsarnas önskemål:

Vi tittar nu på fler vertikaler av det här slaget. Det finns inte minst ett antal nyhetsdrivna ämnesområden där det finns viktiga luckor att fylla för läsarna, säger Markus Gustafsson, chefredaktör på Omni i en kommentar.

Omni börjar med feature

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

FritidsresorOmni

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.