Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Fredrik Svedjetun tar över Resumé

Publicerad: 16 Februari 2018, 13:41

Dagens Medias förra chefredaktör Fredrik Svedjetun blir ny chefredaktör för Resumé. Johan Såthe väljer då att lämna företaget.


Ämnen i artikeln:

Resumé

Johan Såthe blev chefredaktör på Resumé i januari 2016. Nu genomförs en omorganisation som innebär att tjänsterna konceptchef och chefredaktör ihop till en tjänst. Fredrik Svedjetun, som är konceptchef sedan ett år tillbaka, har då erbjudits den sammanslagna rollen. Johan Såthe har erbjudits en annan tjänst, men tackat nej, skriver Resumé.

”Jag är glad och stolt över att ha varit med och moderniserat Resumé till det mycket starka varumärke som det är idag. När Resumé nu gör en större omorganisation har jag fört resonemang med ledningen om på vilka sätt jag skulle kunna passa in i den nya organisationen. Jag har efter moget övervägande kommit fram till att det här är ett bra tillfälle för mig att lämna tidningen. Jag önskar Resumé all lycka framöver med sin fortsatta utveckling”, säger Johan Såthe till Resumé

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Resumé

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.