Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Flammans ledarredaktion förstärks

Publicerad: 27 Februari 2018, 08:03

Den oberoende socialistiska nyhetstidningen värvar Foujan Rouzbeh och Thaher Pelaseyed till ledarsidan.


Flamman förstärker ledarredaktionen under valåret och rekryterar Foujan Rouzbeh och Thaher Pelaseyed. De två kommer att skriva i tidningen ungefär en gång i månaden.

”I och med rekryteringen av Thaher Pelaseyed och Foujan Rouzbeh breddar vi ledarsidan ytterligare. Thaher som har ett förflutet som distriktsordförande i Vänsterpartiet Göteborg är numera vänsterpartist på avstånd. Foujan Rouzbeh, är frihetlig socialist och aktivist boende i Stockholm.”, säger Flammans chefredaktör och ansvariga utgivare Anna Herdy, som tillsammans med Zina Al-Dewany utgör stommen i tidningens ledarredaktion.

”En del av Flammans mål är att samla och visa på styrkorna i en enad vänster. Det menar jag att vi lyckas med på ledarsidan. Vi är inte förutsägbara, men står alltid på en marxistisk grund. Något som behövs för att kunna dra samtalet åt vänster inte bara under valrörelsen utan också efter den”, säger hon vidare.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.