Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Finansexpert in i Stampens ledning

Publicerad: 5 September 2014, 05:31

Stampen bygger ut koncernledningen med en funktion som ska fokusera på långsiktig finansiella struktur. Det har funnits brister där som nu rättas till enligt vd Martin Alsander.


Ämnen i artikeln:

Stampen

Koncernens fortsatta utveckling kräver sund finansiell stabilitet och ha rätta typer av samarbeten. Där har Stampen brustit tidigare men det ska nu rättas till enligt vd Martin Alsander.

Därför anställs nu Claes Jonson som Chief Development Officer. Han är jurist och civilekonom och kommer närmast från uppdraget som Senior Adviser på Handelsbanken Capital Markets där han främst jobbat med företagsfinansiering, omstruktureringsfrågor och företagsobligationer.

Jag har jobbat nära Stampen tidigare och har en stor respekt för de processer som man just nu går igenom. Den tjänst man nu inrättar är som klippt och skuren för mig, säger Claes Jonson i en kommentar.

Visst är utmaningarna för Stampen och mediasektorn enorma även i framtiden, men jag ser en stor potential i det Stampen som Martin och hans team nu bygger. Med mina 15 år i banksektorn hoppas jag kunna ta med mig både erfarenheter och verktyg som ger ytterligare kraft i det pågående arbetet.

Ämnen i artikeln:

Stampen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.