Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Feministiskt perspektiv rekryterar två – varav en tf chefredaktör

Publicerad: 14 juni 2016, 10:43

Felicia Mulinari, ny kulturredaktör på Feministiskt perspektiv, och Ulrika Westerlund, tf chefredaktör under sommaren. Bild: Privat, Pressbild/Peter Knutson

Från och med nästa vecka går Ulrika Westerlund in som tillförordnad chefredaktör för Anna-Klara Bratt som ska vara ledig en tid. I samma veva tillträder Feministiskt perspektivs nya kulturredaktör, Felicia Mulinari.


Ulrika Westerlund tackades nyligen av som förbundsordförande för RFSL efter sex år med uppdraget. Nu går hon in som tillförordnad chefredaktör för Anna-Klara Bratt som är borta fram till september. Anledningen till ledigheten är att hon behöver ”komma ikapp på hemmaplan och ladda batterierna”.

Går in som tillförordnad gör Ulrika Westerlund, tidigare chefredaktör för tidskriften Bang, gärna, säger hon till Feministiskt perspektiv.

”Jag är väldigt glad över att få komma tillbaka till journalistiken nu i sommar genom mitt vikariat. Det är hedrande att få chansen att jobba tillsammans med resten av redaktionen och de många fantastiska medarbetarna”.

Feministiskt perspektivs tillträdande kulturredaktör Felicia Mulinari har läst författarutbildningen på Biskops Arnö. Hon skriver poesi och är skribent på frilansbasis. Bland uppdragsgivarna finns ETC och Ottar.

”Det känns superspännande att få chans att jobba med så många kunniga feministiska journalister och få lära mig av deras arbete. Jag är glad över att få vara en del av en tidning som inte bara kritiskt bevakar makten utan också lyfter alternativa röster”.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev