Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Fackförbund värvar chefredaktör

Publicerad: 2 December 2015, 08:57

Torbjörn Askman slutar som chefredaktör för Civilekonomen. Blir kommunikationsansvarig på fackförbundet som ger ut tidningen.


Sedan 2007 har Torbjörn Askman varit chefredaktör på facktidningen Civilekonomen. Under januari tillträder han sin nya tjänst som ansvarig för kommunikationen på Civilekonomerna.

Det känns kul att gå in i en ny roll och att utifrån mina erfarenheter med tidningen kunna bidra med att utveckla Civilekonomernas kommunikation med sina medlemmar och andra intressenter, säger Torbjörn Askman och fortsätter:

Ur ett personligt perspektiv ser jag det som en möjlighet att få jobba operativt med kommunikation kombinerat med att även vara rådgivande och stödjande.

Men han ser också flera utmaningar med sin nya tjänst:

En viktig sådan är att arbeta med och utveckla content-management där mina kunskaper från tidningen kommer att vara till nytta.

Civilekonomen grundades år 1983. Tidningens bevakningsområden är civilekonomers arbetsmarknad, yrkesroll, karriär, ledarskap och utbildning. Magasinet har en utgivning på tio nummer per år och delas ut till civilekonomer och ekonomstudenter som är medlemmar i Civilekonomerna.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.