Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag08.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Facket om säljryktena: Skapar frågor och funderingar

Publicerad: 28 Januari 2019, 13:18

Ida Leveby Andersson, fackklubbsordförande på Mitt i. Foto: Privat

Riskkapitalbolaget Segulah planerar att sälja Mitt i. Uppgifterna kommer mitt under en stor omorganisation på tidningsredaktionerna, säger fackklubbsordföranden Ida Leveby Andersson.


Ämnen i artikeln:

Mitt iSegulah

Under måndagen kunde Medievärlden berätta att Segulah, som äger Mitt i-tidningarna gett i uppdrag åt Swedbank att sprida ett prospekt. Det betyder att tidningarna är till salu. Men Ida Leveby Andersson, som är fackklubbsordförande för Mitt i-tidningarna, säger att hon varken kan bekräfta eller dementera uppgifterna.

– Vi avvaktar information från vår egen ledning och innan dess är det svårt för oss att kommentera. Men rent generellt så är Segulah ett riskkapitalbolag och deras ägande brukar sträcka sig över ungefär fem år, så på så sätt vore det inte jättechockerande om det stämmer, säger hon.

Uppgifterna kommer precis innan en stor omorganisation på Mitt i:s redaktioner.

– Det är klart att det skapar frågor och funderingar och säkert också oro. Så det hade varit skönt om omorganisationen hade fått landa innan den här typen av uppgifter kommer, säger hon.

Läs också

Mitt i-tidningarna till salu (2019-01-28)

Lucas De Vivo

Reporter

Ämnen i artikeln:

Mitt iSegulah

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.