Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Expressen-tv i expressfart

Publicerad: 13 mars 2017, 11:35

Från och med på onsdag går kan alla som åker Arlanda Express titta på Expressen TV och Dagens Industri TV på väg till eller från flygplatsen.


Ämnen i artikeln:

ArlandaArlanda Express

Resenärerna får affärsnyheter från Di och inrikes- utrikes, sport och nöje. Förutom på tågen visas det rörliga materialet även på skärmar på perrongerna.

”Expressen TV jobbar redan med starka partners som CNN och Dagens industri, och Moving Image-Arlanda Express erbjuder en mycket intressant målgrupp. Expressen TV har ambitionen att vara Sveriges största nyhets-tv-leverantör på digitala plattformar”, säger Thomas Mattsson, chefredaktör för Expressen i ett pressmeddelande.

”Dagens industris bevakning av börs, finans och internationella marknader gör oss till ett oumbärligt arbetsverktyg för beslutsfattare i näringslivet. Arlanda Express resenärer utgörs till 60 procent av affärsresenärer, det känns som en självklarhet – och samtidigt ett förtroende – att få förse dem med nyhetsuppdateringar och affärsnytta från Sveriges starkaste varumärke inom ekonomijournalistik”, säger Lotta Edling, chefredaktör på Di i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

ArlandaArlanda Express

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News