Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Expressen startar uppdragsproduktion

Publicerad: 1 februari 2013, 06:59

Expressen startar bolaget Wasp Communication som ska jobba med redaktionell kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Expressen

”Tidpunkten för att starta en sådan här verksamhet är rätt. Redaktionell kommunikation blir en allt viktigare del för många företag. Kombinationen med Expressen som en stor aktör på flera plattformar gör att vi kan ge våra kunder ett starkt erbjudande”, säger Expressens vd Bengt Ottosson i ett pressmeddelande.

Jonas Nilsson, tidigare vd och kreativ chef på OTW, blir vd och delägare. Han har ett förflutet på Expressen där han bland annat jobbat som layout- och utvecklingsansvarig.

”Det här satsningen känns jättespännande. Vi vet att det uppstår mängder av möjligheter kring Expressens nuvarande huvudaffär som vårt nya bolag ska fånga upp och kommersialisera. Dessutom ska vi verka och ta position inom den traditionella marknaden för uppdragsproduktion”, säger Jonas Nilsson.

Företaget kommer att erbjuda kunderna att distribuera redaktionella produkter i Expressens olika kanaler, och även paket med både traditionell annonsering och redaktionella produkter inom print och digital media.

”Vi har redan ett par uppdrag på väg in och fler ska det snart bli. Nu ska vi även försöka hitta branschens bästa medarbetare”, säger Jonas Nilsson.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.