Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Expressen och CNN i samarbete

Publicerad: 7 December 2015, 06:19

Från och med nyår kommer delar av CNN:s nyheter och featurematerial även att sändas i Expressen TV.


Ämnen i artikeln:

ExpressenCNN

Samarbetet ska ske åt båda håll. Förutom att sända CNN:s nyheter ska Expressen även sköta en del av CNN:s rapportering från Sverige och Norden.

Vi är väldigt nöjda med att välkomna Expressen till CNN-familjen. CNN:s innehåll och rapportering kommer ge ytterligare djup och internationellt perspektiv till det redan starka nyhetsutbud som Expressen har i och utanför Sverige. Vi ser fram emot att en större publik i Norden ska få ta del av vårt innehåll utanför CNN:s egna plattformar, säger Greg Beitchman, vice president content sales and partnerships på CNN International och chef för tv-jättens partnerverksamhet i ett pressmeddelande.

Samarbetet med CNN ger Expressen TV nya möjligheter att utveckla det som kallas för framtidens nyhets-tv: snabbt, enkelt och lättillgängligt berättande på digitala plattformar. Vi är stolta över att CNN har kontaktat oss samtidigt som vi här på Expressen bygger flera nya studior, satsar på ny teknik och anställer fler duktiga tv-medarbetare, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

ExpressenCNN

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.