Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Expo tar över Sverigedemokraterna.de

Publicerad: 25 November 2010, 05:58

Sverigedemokraterna.de hade under valrörelsen bättre googleplacering och fler besökare än Sverigedemokraternas hemsida. Nu tar Expos utbildningsprojekt Sverigedemokraterna har fel över sajten.


”Folkbildningsprojektet Sverigedemokraterna har fel går ut på att antirasister, från höger till vänster, ska skaffa sig och dela med sig av olika argument till varandra. Runt om i landet hålls det bland annat studiecirklar runt de två böcker som vi tidigare har gett ut. På Sverigedemokraterna.de kommer vi försöka skildra folkbildningsarbetet mot rasismen och ge en möjlighet för att antirasister att dela med sig av argument”, säger Expos Utbildningschef Alex Bengtsson i ett pressmeddelande.

En nylansering av Sverigedemokraterna.de sker under vintern 2011 samtidigt som Alex Bengtsson ger ut en ny argumentationsbok med arbetsnamnet Sverigedemokraternas svagheter.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.